Πριν κάποιο καιρό (να ‘ναι δύο χρόνια, να ‘ναι τρία…; ), σαν τρελοί Πειρατές κι εμείς, είπαμε: “Τόσες ιδέες έχουμε, δεν κάνουμε κάτι παρέα;”. Και κάπως έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε την ομάδα Sons of Piracy! Και κοίτα να δεις, μεγάλωσε…

Ήρθε κόσμος και κοσμάκης (ναι, για ‘σένα λέμε πάλι) και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες μας! Κι έφεραν κι άλλο κόσμο και γίναμε περισσότεροι. Έτσι “μεγαλώσαμε” και μαζί μ’ εμάς και αυτά που προσφέρουμε (κυρίως οι δυνατότητες του «παιδιού» για το οποίο είμαστε πιο περήφανοι, το Pmail).

Και κάπου εκεί ζητήσαμε βοήθεια από τους φίλους μας γιατί το κόστος ήταν μεγάλο και πριν λίγο καιρό μας ενημέρωσαν πως δεν δέχονται την τρέλα ή τον ενθουσιασμό ως πληρωμή (κάτι στ’ οποίο διαφωνούμε κάθετα, αλλά ας είναι, τι να ξέρουν αυτοί; ).

Και δεν προλάβαμε να το πούμε, πολλοί από εσάς σπεύσατε να δώσετε ό,τι μπορείτε και να μας στηρίξετε! Τις τελευταίες ημέρες λάβαμε οικονομική ενίσχυση μέσω τραπέζης, μέσω Paypal, μα και Bitcoins, με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα!

Αυτό λοιπόν που θέλουμε να πούμε, είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τη βοήθειά σας, η οποία είναι πραγματικά πολύτιμη και σας υποσχόμαστε πως κι εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε μία ασφαλή και όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη cloud υπηρεσία, μα και όλο και περισσότερες δράσεις και εργαστήρια γύρω απ’ το ελεύθερο λογισμικό και την «ανοιχτή κουλτούρα» γενικότερα.

Από σήμερα κιόλας, είναι διαθέσιμες όλες οι αλλαγές κι αναβαθμίσεις στις οποίες προχωρήσαμε χάρη στην υποστήριξή σας, ώστε να δείτε κι έμπρακτα σε τι συνεισφέρατε! Να είσαστε καλά και μην ξεχνάτε: Keep Calm And Be A Son ( or a daughter, or a pony 😛 ) Of Piracy.

Σημείωση: Το αδηφάγο τερατάκι μας ηρέμησε λίγο γνωρίζοντας πως έχει τόσους φίλους να το στηρίζουν! ❤

Και τώρα, λίγα νέα εν τάχει…

Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα ελεύθερα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργήσαμε λογαριασμούς στις πλατφόρμες Diaspora και Mastodon. Είτε θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, είτε χρειάζεστε υποστήριξη για κάποια υπηρεσία μας, είτε θέλετε να πείτε απλώς ένα «γεια», τα νέα μας δίκτυα είναι πάντα στη διάθεσή σας (Spoiler alert: ετοιμάζουμε και σχετικά εργαστήρια γνωριμίας με τις συγκεκριμένες πλατφόρμες).

Ακολουθήστε μας και γίνετε κομμάτι του ταξιδιού μας!