Συν-πειρατές και συν-πειρατίνες,

Όπως ήδη γνωρίζετε οι ψηφιακές υπηρεσίες μας, τα εκπαιδευτικά μας εργαστήρια, το προωθητικό υλικό μας, μα και κάθε δράση που σκαρφιζόμαστε ανά καιρούς, είναι πάντα εντελώς δωρεάν κι ανοιχτά προς όλους κι όλες.

Τα σταθερά λειτουργικά μας έξοδα, καθώς και το κόστος της εκάστοτε δραστηριότητας, καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές και φίλους της συλλογικότητας μας.

Απ’ το ξεκίνημα κιόλας του εγχειρήματος μας, οραματιζόμαστε έναν δικό μας φυσικό χώρο ο οποίος θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση ως ανταλλακτική βιβλιοθήκη και όπου άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα θα μπορούν να εκφραστούν, να συμμετέχουν σε έργα, να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια και προβολές ταινιών, να γνωριστούν, να ψυχαγωγηθούν, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, να βοηθήσουν στην γέννηση νέων ιδεών ωφέλιμων για όλους.

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια καμπάνια χρηματοδότησης ευελπιστώντας να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματος μας, μα κυρίως για να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον τρόπο μας στο κοινωνικό σύνολο.

Σας καλούμε να υποστηρίξετε το έργο μας. Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε έναν ανοιχτό χώρο εκπαίδευσης και επικοινωνίας. Εγγραφείτε στο Give and Fund και κάντε μια μικρή δωρεά – ό,τι ποσό θέλει και μπορεί ο καθένας.

Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα…