Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της μετάφρασης του CryptPad στα Ελληνικά.

Εργαστήκαμε συστηματικά εντός της ίδιας της εφαρμογής (χρησιμοποιήσαμε το Code) και, παρά τον μεγάλο όγκο του έργου, καταφέραμε να το μεταφρασουμε ολόκληρο σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Αν το λειτουργικό σας σύστημα είναι στα Ελληνικά ή αν ο browser σας είναι ρυθμισμένος να εμφανίζει το περιεχόμενο στα Ελληνικά – όπου είναι διαθέσιμο, με ένα hard refresh της ιστοσελίδας (Ctrl + F5) θα πρέπει να είστε εντάξει.

Αν όχι, μπορείτε να ορίσετε τη γλώσσα εμφάνισης πηγαίνοντας απ’ το μενού πάνω-δεξιά εντός ενός pad ή του drive σας → Settings → Language → Ελληνικά.

Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος, αν θέλετε να προτείνετε κάποια αλλαγή ή συναντήσετε αμετάφραστο κείμενο (ειδικά μετά από αναβάθμιση που προστίθονται νέες παράμετροι και ίσως μας έχουν ξεφύγει), κάντε μια αναφορά στο σχετικό pad. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως σας φανεί χρήσιμο το γλωσσάρι.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Ρούσσο για την πολύτιμη βοήθεια του στους δύσκολους τεχνικούς όρους και τον Βασίλη Περαντζάκη για τον χρόνο που αφιερώνει για την ευρυθμία του server.

Καλή συνέχεια!