Ισχύς εν τη ενώσει: Ένα σύνθημα στο οποίο πιστεύουμε ακράδαντα και που το έχουμε πάντα ως οδηγό στις δραστηριότητες μας. Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν μαζί, με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες τους αλλά παραμένοντας μέσα σ’ ένα κλίμα σεβασμού και κατανόησης, παράγονται τα ωραιότερα έργα!

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια μας να ενδυναμώσουμε τα συνεργατικά εγχειρήματα, αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε στον server μας μια σειρά εργαλείων που θα βοηθήσουν ομάδες ατόμων να επικοινωνήσουν, να οργανωθούν και να εργαστούν από κοινού στους τομείς ενδιαφέροντος τους.

Τα εν λόγω εργαλεία βασίζονται στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα “CryptPad” και είναι ελεύθερα διαθέσιμα σε όλους. Δεν απαιτείται εγγραφή (παρά μόνο εάν θέλετε να αποκτήσετε προσωπικό αποθηκευτικό χώρο), δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν έχει κάποιος πρόσβαση στα δεδομένα σας (ναι, ούτε εμείς!).

Επιλέγετε την υπηρεσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μοιράζεστε τον σχετικό σύνδεσμο με τους ανθρώπους που επιθυμείτε να συνεργαστείτε στο εκάστοτε project – ή τον κοινοποιείτε οπουδήποτε στο διαδίκτυο για δημόσια χρήση – και δουλεύετε όλοι μαζί σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, τον κώδικα και την κατάσταση των υπηρεσιών, δείτε εδώ.