Άντζελα Καραβίτη: Καλλιτεχνικές Δημιουργίες

Η Άντζελα Καραβίτη συμμετείχε στο φεστιβάλ του Συλλόγου Νέων Φυλής, τόσο με τις όμορφες προσωπικές δημιουργίες της, όσο και με τις δημιουργίες άλλων εξαίρετων καλλιτεχνών, οι οποίοι προβάλλονται μέσα από την γεμάτη χρώμα ιστοσελίδα «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες»!


  • Πες μας λίγα λόγια για σένα και την τέχνη / επιχείρηση / ασχολία σου!

Ονομάζομαι Άντζελα Καραβίτη, είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δύο κόρες ,την Ηρώ 6.5 ετών και την Αγγελική, 3,5 ετών .

Ασχολούμαι με το ντεκουπάζ (decoupage) και με τα γλυκά!…Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω διάφορα γλυκά και έχω βάλει κάποιες συνταγές στον προσωπικό μου ιστότοπο http://kallitexnikesdimiourgies.gr .

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την τεχνική ντεκουπάζ μόλις πριν λίγους μήνες , και με ενθουσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή!…Θεωρώ ότι είναι τόσο όμορφο να παίρνεις ένα αντικείμενο και να το αλλάζεις !!… Με το ντεκουπάζ (decoupage) ,μπορείς να διαμορφώσεις σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως ξύλινα αντικείμενα, γυάλινα μπουκάλια και βάζα, έπιπλα κ.α.

Αγαπάω πολύ το χειροποίητο και γι’ αυτό στηρίζω τους χειροτέχνες – δημιουργούς όσο μπορώ.

Γι’ αυτό τον λόγο , έχω δημιουργήσει έναν ιστοχώρο (http://kallitexnikesdimiourgies.gr ) , προκειμένου να προβάλλω το έργο κάποιων συνανθρώπων μας που έχουν καλλιτεχνική φλέβα και που κάνουν τα καθημερινά μας αντικείμενα, με λίγη φαντασία, πολύ δημιουργικά και όμορφα.

  • Ποια η εμπειρία σου μέχρι στιγμής από την ανταπόκριση του κόσμου;

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από συμμετοχή σε εκθέσεις .Όμως, με ευχαριστεί το γεγονός που ο κόσμος κοντοστέκεται στο πάγκο μου και θαυμάζει τις δημιουργίες μου!… Τους αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες μου και αυτό μου δίνει ευαρέσκεια.

  • Τι ονειρεύεσαι / στοχεύεις να καταφέρεις μέσα απ’ τη δραστηριότητα σου;

Το ντεκουπάζ είναι για μένα χόμπι και δεν ασχολούμαι επαγγελματικά. Σχεδόν κάθε δημιουργία μου χαρίζεται σε φίλους και συγγενείς…

Ως στόχος μου είναι να μπορέσω να μάθω ακόμα καλύτερα την τεχνική αυτή και επίσης θέλω πολύ να κάνω σεμινάρια και να ασχοληθώ με άλλες τεχνικές , όπως : felt και frivolite.

  • Πώς μπορεί να σε βρει ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σου;

Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου είτε μέσω Facebook , είτε μέσω της ιστοσελίδας μου «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» , ή ακόμη μέσω Twitter ή και στο email angelakaraviti@gmail.com . Όπως καταλάβατε, είμαι ενεργό άτομο των Social Media!! 🙂

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου προτείνετε κάποια ιδέα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

12674112_208611366165914_826046268_n

  • Οι εντυπώσεις σου από την συμμετοχή σου στο Welcome Summer Fest;

Έχω συμμετάσχει μόνο στα δυο τελευταία Welcome Festivals, παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένη!… Η διοργάνωση ήταν άψογη, η ανταπόκριση του κόσμου πολύ θετική και ζεστή και φυσικά όλοι οι εκθέτες/εκθέτριες συνεργάσιμοι/ες και με ομαδικό πνεύμα!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Νέων Φυλής για την προσπάθεια αυτή που κάνει να αναδείξει τους χειροτέχνες του Δήμου και να παρουσιάσει κάτι καινούριο στον τόπο του !!

Ευχαρίστως, λοιπόν , να ξανά συμμετάσχω στο επόμενο Welcome Fest που θα είναι το Φθινόπωρο που μας έρχεται!!

  • Θα ήθελες να πεις κάτι, ν’ αφήσεις ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας;

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τον χρόνο που αφιέρωσαν να διαβάσουν αυτά τα λίγα λόγια για εμένα!… Θα ήθελα να αφήσω και το εξής μήνυμα : « Όσο μπορούν οι ίδιοι να δημιουργούν!… Η δημιουργικότητα είναι ευχαρίστηση και χαρά στη ζωή μας!!… Μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά μας προβλήματα… Ας προτιμάμε όλοι τα χειροποίητα αντικείμενα και προϊόντα… γίνονται όλα με αγάπη, μεράκι και πολύ κόπο κάποιες φορές!!»


Διαβάστε την ανταπόκριση και δείτε φωτογραφίες από το 1o Welcome Summer Festival.

Advertisements