Σοφία Μάριζα: Πίνακες Ζωγραφικής

Στο όμορφο καλοκαιρινό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Φυλής, παρευρέθηκε και η καλή μας φίλη Σοφία Μάριζα με τους υπέροχους πίνακες της!


  • Πες μας λίγα λόγια για σένα και την τέχνη / επιχείρηση / ασχολία σου!

Ασχολούμαι εμπειρικά με τη ζωγραφική (ξανά) εδώ και 3 χρόνια περίπου, είναι κάτι που είχα αφήσει στο παρελθόν και χάρη στον άνθρωπό μου βρήκα τη θέληση να το ξαναρχίσω και το απολαμβάνω.

  • Ποια η εμπειρία σου μέχρι στιγμής από την ανταπόκριση του κόσμου;

Μέχρι στιγμής οι απόψεις του κόσμου είναι θετικές, από γνώστες του αντικειμένου μέχρι απλούς παρατηρητές, αυτό μου δίνει έξτρα δύναμη και θέληση για να συνεχίζω να δημιουργώ.

  • Τι ονειρεύεσαι / στοχεύεις να καταφέρεις μέσα απ’ τη δραστηριότητα σου;

Να γίνομαι καλύτερη σε αυτό που κάνω, παράλληλα ικανοποιώντας πρωτίστως τον εαυτό μου και ύστερα τους αποδέκτες αυτής της προσπάθειας, δηλαδή αυτούς που θα επιλέξουν ένα έργο που θα τους αρέσει να έχουν στο χώρο τους, το οποίο θα τους «γεμίσει» κοιτώντας το.

  • Πώς μπορεί να σε βρει ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σου;

Στο τηλέφωνό μου – 694 7303 504, στη σελίδα μου στο FacebookS. Mariza Art, και στο email μου – sofiamariza@hotmail.com

DSCN0787

  • Οι εντυπώσεις σου από την συμμετοχή σου στο Welcome Summer Fest;

Μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κάτι νέο για μένα, να συμμετέχω σε μια πολυθεματική (και υπαίθρια) εκδήλωση. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και μια ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με άτομα διαφόρων ασχολιών. Ελπίζω να επαναληφθεί.

  • Θα ήθελες να πεις κάτι, ν’ αφήσεις ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας;

Σας προσκαλώ να δείτε τα έργα μου στη σελίδα στο FacebookS.Mariza Art, αναμένω τις απόψεις σας, τις ιδέες σας και ότι εσείς επιθυμείτε να συζητήσετε πάνω σε αυτό που κάνω. Σας ευχαριστώ.


Διαβάστε την ανταπόκριση και δείτε φωτογραφίες από το 1o Welcome Summer Festival.

Advertisements