Την Κυριακή, 3 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Ηρώων Δημαρχείου, στα Άνω Λιόσια. Γιατί; Γιατί το 1ο Welcome Summer Festival του Συλλόγου Νέων Φυλής είναι γεγονός και είμαστε καλεσμένοι!

Φυσικά δεν θα χάναμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε σε ένα όμορφο, πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται στην περιοχή μας. Και για να στηρίξουμε τον θεσμό, προσκαλέσαμε κι εμείς με τη σειρά μας πολλούς καλούς φίλους και φορείς που σεβόμαστε και εκτιμούμε για το έργο που προσφέρουν τόσα χρόνια.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, θετική και ήδη από χθες ξεκίνησε να καταφθάνει υλικό από αυτούς που δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία, αλλά ήθελαν να συμμετέχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι πως οι σχετικές διαδικασίες κινήθηκαν αργά και δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε όλους όσους θα θέλαμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά δεσμευόμαστε την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε καλύτερα!

Απ’ όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, «περίπτερο» στον χώρο θα έχουν:

  • Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, ΑΝΙΜΑ
  • Η καλή μας φίλη και ζωγράφος, Σοφία Μάριζα
  • Η εκπρόσωπος του κινήματος χορτοφαγίας, Lilly

Φιλικούς χαιρετισμούς και υλικό προς διαμοίραση, αποστέλλουν:

Την υποστήριξη τους (άνευ προωθητικού υλικού λόγω έλλειψης χρόνου) δηλώνουν:

Και φυσικά εμείς, οι Sons Of Piracy, θα είμαστε εκεί για να μοιράσουμε το υλικό που εστάλη από τους προαναφερθέντες φίλους μας, καθώς επίσης και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα ανοιχτά δεδομένα, την TTIP, την Διαχείριση Ψηφιακών Περιορισμών (DRM), τους Φίλους της Φύσης και άλλα. Θα μοιράζουμε επίσης ένα DVD με ανοιχτό λογισμικό, χορηγία του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο (τεράστιο) ευχαριστώ στους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν τόσο γρήγορα και – παρά τις χρονικές αντιξοότητες – αποκριθήκαν στο κάλεσμα μας, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ραντεβού στην πλατεία λοιπόν!!