Γράφουμε το σύντομο αυτό κείμενο με σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας τα πράγματα που αμελήσαμε να αναφέρουμε σχετικά με το πρόσφατο παρελθόν της σελίδας και το επιθυμητό μέλλον της.

Η ιστοσελίδα «Sons Of Piracy» ξεκίνησε πριν από 3 περίπου μήνες, έχοντας ως μοναδικό στόχο να αναδημοσιεύει σημαντικές – κατά τη γνώμη μας – ειδήσεις απ’ το Ελληνικό διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι που ξεκινήσαμε αυτό το έργο, ελέγχαμε κάθε άρθρο προτού το αναδημοσιεύσουμε, ώστε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα του και την σωστή πληροφόρηση σας.

Έχουμε φτάσει όμως σ’ ένα σημείο όπου τα άστατα εργασιακά μας ωράρια, ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που πρέπει να ελέγχουμε καθημερινά και οι παράλληλες δραστηριότητες μας, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Πήραμε μια απόφαση λοιπόν και με το παρόν άρθρο σας την γνωστοποιούμε: Όντας όλοι κάτοικοι του δήμου Φυλής και μετέχοντας ήδη σε ποικίλα εγχειρήματα της περιοχής μας, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την ιστοσελίδα sonsofpiracy.org, όχι πια για αναδημοσίευση έργων τρίτων – έργα που μπορείτε ούτως ή άλλως να διαβάζετε στις προσωπικές ιστοσελίδες τους – αλλά για παραγωγή νέων, πρωτότυπων έργων, τα οποία θα παρουσιάζονται εδώ και θα αφορούν τους δημότες της Φυλής μα και κάθε συνοδοιπόρο και ομοϊδεάτη, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Ως εκ τούτου, ορίζουμε την 1η Ιουλίου 2016 ως την ημερομηνία (ανα)γέννησης της ιστοσελίδας «Sons Of Piracy» και σας προσκαλούμε να συμπλεύσετε μαζί μας.

Ζητάμε συγγνώμη από τους ανθρώπους που ίσως στεναχωρούμε με αυτή μας την απόφαση – γνωρίζουμε αρκετούς που μας παρακολουθούσαν συστηματικά –  αλλά σας υποσχόμαστε πως οι επερχόμενες εργασίες μας, θα σας ανταμείψουν και θα μας δικαιώσουν!

Πειρατικούς χαιρετισμούς, Sons Of Piracy.